skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hungry Men Weekend

14 september 2018 - 16 september 2018

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 september organiseren we een mannenweekend op de Betteld in Zelhem voor liefhebbers van karpervissen en van wandelen. Dit weekend staat het samenzijn en opbouw van ons geloofsleven centraal, en gaan we doormiddel van overdenkingen en gesprekken met elkaar werken aan een standvastig geloofsleven, en het verlangen om te werken in de gemeente van God.

Zaterdagmiddag is er een karperwedstrijd in het meer van de Betteld.
En er zal een route gewandeld worden waarbij je kan genieten van al het moois in de Achterhoek. Daarnaast zijn er nog een aantal spellen die we met elkaar gaan spelen. Dus je kunt kiezen naar waar je behoefte aan heb. Er zullen verschillende overdenkingen zijn van verschillende sprekers.

Wat eten betreft eten zal je niks tekort komen (logisch bij Hungry Men…). Vanaf het ontbijt tot aan de versnapering in de avond zullen je smaakpapillen verwent worden met o.a. een lekkere bbq.

Heb je ook zin in een weekend van opbouw en van gezellig samenzijn met andere mannenbroeders, of heb je nog vragen, mail dan snel naar info@hungry-men.nl

De kosten van het weekend zijn € 70,- dit is incl. 2 overnachtingen, eten en drinken. Locatie camping de Betteld.

Vervoer zal op eigen gelegenheid zijn. Fijn zal zijn om te carpoolen, en kunnen we eventueel helpen om dit met elkaar af te spreken.

Gods zegen,
Het team van Hungry men

Gegevens

Begin:
14 september 2018
Einde:
16 september 2018
Evenement Categorie:

Organisator

Hungry Men
E-mail:
info@hungry-men.nl
Site:
www.hungry-men.nl

Locatie

De Betteld
Aaltenseweg 11
Zelhem, 7021 HR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0314-627200
Site:
www.betteld.nl/nl/zelhem