skip to Main Content

Corniels Vooys over het Hungry Men Breakfast

Zaterdagochtend 08 december, rond een uurtje of 08:15 op weg naar Wassenaar voor mijn eerste Hungrymen-ervaring.Had al één en ander gehoord en gelezen over de eerdere activiteiten en wilde het nu zelf eens gaan beleven.

Aangekomen in het Deijlerhuis werden we verwelkomd met een lekker bakkie, muziek van de band en gelijk even kennisgemaakt met de aanwezige mannen.
Na de opening van Willem konden we gelijk aanvallen, er stond een lange tafel met allerlei broodjes en beleg, was top!

Daarna aan een willekeurige tafel gaan zitten en terwijl we aan het eten waren kwamen we met elkaar in gesprek, er waren mannen aanwezig van allerlei verschillende gemeenten en het was mooi om te zien dat er geen enkele drempel aanwezig was.

Vervolgens heeft Willem een hele mooie uitleg gegeven over “Reckless love,” aan de hand van Lukas 15, in het kort dat onze God er alles voor over heeft om ons te behouden.

Na deze overdenking zijn we nog een aantal malen heerlijk verwend met van alles en nog wat en hebben we een aantal keer gerouleerd tussen diverse tafels om met meerdere broeders te praten over onze eigen ervaringen en wat we zelf zouden kunnen doen om andere mensen van onze Koning te vertellen.

Ik heb echt een topochtend mogen ervaren…Hungrymen,bedankt voor de verzorging van de geest en de inwendige mens!