skip to Main Content

Daniel Kelfkens over het Hungry Men Weekend 2019

Ik had niet heel veel zin om naar het weekend te gaan, maar ik had me opgegeven, dus wie A zegt moet ook B doen.

Ik heb daar een partij mooie mannen mogen ontmoeten. Samen met hen heb ik het boek Daniël doorgespit. Door dit boek hebben we samen mogen ontdekken dat als je dichtbij God blijft, Hij je zegent met datgene dat je op dat moment nodig hebt.

Het was mooi dat we die Bijbelstudies hebben ontvangen, maar mijn ding is toch wel aanbiddingsliederen zingen voor God. En dat we zelfs mijn lied mochten zingen:” In de hemel is de Heer “Door al deze liederen te zingen, kon ik echt merken dat de Heilige Geest aanwezig was.

Ook heb ik mogen ervaren dat er kracht zit in het fenomeen: verhalen delen. Hierdoor werd ik enorm bemoedigd en kon ik door mijn verhaal ook anderen bemoedigen.

Hungry Men waren we na al deze dingen ook niet meer, want wat hebben we lekker gegeten. Dat is toch ook niet geheel onbelangrijk. Kortom een fantastisch weekend en volgend jaar weer!

Daniël