skip to Main Content

Hans over de Hungry Men Wild Avond : Ronduit genieten!

Mijn naam is Hans Klinkenberg, ik wil graag mijn ervaring delen over de Hungry Men Wild Avond. Een avond die voor mij weer onvergetelijk was.
Vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met een Hungry Men (wild) avond toen mijn schoonvader me meenam naar de avond als verjaardagscadeau.
Dit jaar hebben we met 2 vrienden een kameraad meegenomen die jarig was. Die heeft zeker genoten, volgend jaar weer mooi om te geven!
De avond begint met een ontmoeting, een hug (of niet) een hand en een praatje over wat je van de avond verwacht.
Mooi vind ik de combinatie tussen eten en geestelijke voeding, wordt elke keer weer goed over nagedacht. Starten met aanbidding in de buitenlucht, gebed en de eerste drie gangen staan op het menu. Fantastisch, wild, de smaak van wild is anders dan andere soorten vlees en/of gerechten. De gerechten worden uitgedeeld door vrijwilligers, jonge gasten die het mooi vinden er voor een ander te zijn, wat een commitment!
Na drie gerechten gingen we weer naar buiten, luchtje scheppen, zingen, aanbidden, Willem Tukker die een stuk over genade aan ons uitlegt en weer zingen.
Het lied: Ik wil zingen van Mijn Heiland komt door de mannenstemmen geweldig binnen, wat een aanbidding!
We gaan weer naar binnen, switchen van tafel, iedereen komt op een andere plek te zitten waar leuke gesprekken en ontmoetingen ontstaan. We krijgen nog eens drie gerechten met als afsluiter een heerlijk toetje, alles gemaakt door de Hungry Men meesterchefs.
Na gebed en een hand van je tafelgenoot sloten we de avond af! Op naar de volgende avond, heerlijk met broeders onder elkaar!
Het mooiste van dit soort avonden vind ik de aanbidding, de ontmoeting en op een andere manier gemeente (kerk) zijn. Ronduit genieten!