skip to Main Content

Maart Beens over het Hungry Men Weekend 2018

Een mannenweekend, nog nooit had ik zo iets gedaan. Ik zag er tegen op om met vreemden in contact te komen. Maar wat was het inspirerend en leuk om met elkaar samen te zijn. Om met elkaar God te loven in zingen en spreken en overdenken. Willem deed de overdenkingen ’s morgens en ’s avonds. En wat was het mooi om Gods leiding hier in te zien en te voelen.
Welke fase van je leven ben je? Zoals bij een van de overdenkingen van Willem over het leven van Mozes. Meer op Jezus lijken hoe doe je dat? Christian Tan (spreker tijdens het weekend) zij het wel mooi, elke keer een stukje land veroveren, steeds meer dingen in je leven weglaten die niet belangrijk zijn, om dichter bij Hem te komen.

Verder was de locatie camping de Betteld ook schitterend. Een mooi park waar we gebruik mochten maken van de gebouwen en de chalets. De visvijver waar we zaterdagmiddag gevist hebben of de wandeling in de omgeving. Alles was top geregeld door de mannen van Hungry Men. De naam zegt het al, hongerige mannen naar geest en lichaam. Geestelijk heb ik al verteld, maar de lichamelijke honger is ook goed gestild. Sjonge jonge wat was het eten goed verzorgd. Elke maaltijd verraste Nino ons weer. Broodjes hamburger, soep en elke ochtend een geweldig ontbijt. En als klapstuk een super BBQ met vlees zoals een echte man dat graag eet! Mannen bedankt voor dit geweldige weekend en ik kan niet wachten tot het volgende Hungry Men evenement! Nogmaals Nico, Willem en Nino bedankt voor jullie inzet om dit weekend tot een fantastische tijd te maken samen met ons natuurlijk. Bedankt vrienden en ik wens jullie Gods zegen toe dat er nog vele van zulke gezegende evenement mogen komen