skip to Main Content

Hungry Men bij jou in de gemeente?

Als Hungry Men hopen we zoveel mogelijk mannen te bereiken. We geloven er in dat het goed is dat we als mannen tijd apart zetten om met elkaar God te ontmoeten, misschien wel voor het eerst. Ons doel is om mannen te bemoedigen en te laten opstaan in Gods kracht en anderzijds om mannen die God nog niet persoonlijk kennen Hem te leren kennen.

Hungry Men is een plek waar geen kerkmuren zijn, maar waar we samen komen in Jezus’ naam. Tijdens de evenementen zingen we samen, is er een overdenkingen en is er ruimte om getuigenissen te delen.

Ben je al een keer bij een Hungry Men evenement geweest of heb je er wel eens van gehoord? Zou je meer mannen bij jou in de gemeente / mannengroep / kring willen laten kennis maken met Hungry Men? Dan komen we graag bij jullie langs! Willem is uiteraard bereidt om te spreken tijdens een avond/dienst en Nino/Nico zullen heerlijke (Hungry Men) hapjes bereiden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een datum plannen? Mail dan naar info@hungry-men.nl en we nemen contact met je op!