skip to Main Content

Jan Willem over de Wild Avond: Dat ‘smaakt’ naar meer….

Zaterdag 9 november, de Hungry Men wild avond staat voor de deur.
Het zou mijn eerste Hungry Men event worden en ik had mijn broertje ook enthousiast weten te maken om mee te gaan.
Bij aankomst op de locatie zag alles goed voorbereid uit dus beloofde al veel goeds. Toch eerst even de kat uit de boom kijken, want ja; je kent niet iedereen natuurlijk. Al snel zag ik wel meerdere bekende uit onze eigen gemeente.

We begonnen de avond met het zingen van een aantal liederen onder akoestische begeleiding. Het was best koud buiten maar daar was aan de zang niets van te horen!
Vervolgens gingen we naar binnen om aan te vangen met het diner. We pikte er een tafeltje uit en na een kennismaking werd het al snel gezellig aan tafel. We kregen onze eerste 3 gangen voor geschoteld om vervolgens weer even naar buiten te gaan voor de overdenking en het zingen van een aantal liederen. De overdenking ging over ‘genade’. De genade van waar je niets voor hoeft te doen, je krijgt het gewoon van Hem. We hoeven ons zelf niet te bewijzen in ons geloof, het geloven in Hem alleen geeft ons genade.

Het begon gelukkig al wat warmer te worden buiten want de bbq stond al lekker te branden. Onder het zingen van het laaste lied zagen we de lamskoteletten de bbq op gaan en begaven wij ons weer naar de eettafels. De bedoeling was wel om een andere tafel te kiezen om zo ook in gesprek te raken met andere mannen. (Niet verplicht natuurlijk ;-)) Wij zochten een andere tafel uit waar we in een nieuwe bezetting weer klaar zaten voor het wild.

Na de lamskoteletten kwam de hazerug voorbij, dit vond ik zelf, wat het eten betreft, toch wel het top stukje van de avond! Gelukkig waren hazen in overvloed dus voor de very hungry men was er ruim voldoende.

Eingelijk paste het toetje niet meer maar de heerlijke tiramisu ging er toch nog wel in!

Moe maar bovenal geestlijk en lichamelijk voldaan, keerde ik huiswaards en kijk ik terug op een mooie en goed verzorgde avond! Dat ‘smaakt’ naar meer…