skip to Main Content

Piet van de Oever over het Hungry Men Weekend 2018

Voor mij was het een mooie groep gasten uit verschillende kerken, maar dan zonder de kerkmuren. Die waren er totaal niet. In plaats daarvan was openheid en interesse voor en naar elkaar. Ik heb hierdoor echt een geestelijk verwantschap mogen ervaren, zoals God het bedoeld heeft. Het Hungry Men team heeft het goed georganiseerd. Het zingen met elkaar, de actuele overdenkingen, gesprek en gebed voor en met elkaar. En uiteraard het lekkere eten. Alles was echt goed verzorgd! Terwijl een groep mannen ging vissen heb ik met de andere groep een prachtige wandeling gehad met openhartige gesprekken.

Enne, 20 man horen zingen was ook echt indrukwekkend. Fijn was ook dat je door het team ook voor je kon laten bidden. Ik heb daardoor ook kracht en rust mogen ontvangen om mijn plekje in mijn gemeente te mogen innemen. Toen ik thuiskwam moest ik denken aan Band of Brothers. Ieder zijn eigen strijd maar toch verbonden.